Wednesday, 6 June 2018

Dpo4 Cycle 15

Dah dpo4 kalau tengok pada bbt chart. Cd11 dan cd12 opk positif. Tapi cover line keluar pada cd11. Tak tau la kali ni bbt pelik ku rasakan..biasa cl akan keluar paling kurang pada opk positif yang terakhir. Ni cl keluar sebelum habis opk positif lagi. Cd11, cd12 dan cd13 ovulation pain memang ketara 3 hari ni. 2 hari je sempat bd. Tak sabar nak start celup dpo7 ahad ni. Haha. Si kaki celup gini lah. Jumaat malam atau Sabtu pagi akan balik ke Ipoh. Urut adikku yang baru bersalin 1 Jun ritu.

Ada rezeki adalah untuk kami...kun fa ya kun...

1 comment: